Χιονοκουβέρτες Isse: Χρήσιμες συμβουλές

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Χιονοκουβέρτες Isse: Χρήσιμες συμβουλές

Ένα από τα πιο δημοφιλή αντιολισθητικά συστήματα, είναι οι χιονοκουβέρτες. Ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις κορυφαίες χιονοκουβέρτες Isse.

#1 Επίλεξε το σωστό μέγεθος χιονοκουβέρτας

Το μέγεθος της χιονοκουβέρτας Isse που θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις διαστάσεις των ελαστικών σου. Οι διαστάσεις των ελαστικών σου, αναγράφονται πάνω στα ελαστικά σου. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να βρεις 3 αριθμούς με την εξής μορφή: 155/70/14 που αντιστοιχεί στο πλάτος, το προφίλ και τη διάμετρο του ελαστικού.
Αφού βρεις τις διαστάσεις των ελαστικών σου, μπορείς να κάνεις αναζήτηση ΕΔΩ στο size calculator για να βρεις το σωστό μέγεθος χιονοκουβέρτας Isse.

#2 Διάλεξε την ποιότητα Isse χιονοκουβέρτας που σου ταιριάζει

Αφού καταλήξεις στο μέγεθος χιονοκουβέρτας Isse που είναι συμβατό με τις διαστάσεις των ελαστικών σου, επόμενο βήμα είναι να διαλέξεις την ποιότητα χιονοκουβέρτας Isse που σου ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock: Ιδανική χιονοκουβέρτα για χρήση για ώρα έκτακτης ανάγκης σε συνθήκες χιονιού και πάγου.
Χιονοκουβέρτα Isse Classic: Το Best seller μοντέλο χιονοκουβέρτας Isse. Ιδανική χιονοκουβέρτα για περιστασιακή χρήση σε συνθήκες χιονιού και πάγου.
Χιονοκουβέρτα Isse Super: Ιδανική χιονοκουβέρτα για συχνή χρήση σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Η πλέξη της χιονοκουβέρτας Isse Super είναι πιο ανθεκτική.

#3 Μάθε πως τοποθετούνται οι χιονοκουβέρτες Isse

Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις πως τοποθετούνται οι χιονοκουβέρτες Isse, έτσι ώστε να γνωρίζεις όταν χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσεις.
Διάβασε ΕΔΩ πως να τοποθετήσεις τις χιονοκουβέρτες Isse στα ελαστικά σου.

xionokoubertes.gr Articles 2

Extra tip: Πριν ξεκινήσεις να τοποθετείς στα ελαστικά σου τις χιονοκουβέρτες Isse, έλεγξε ότι το όχημά σου είναι σταθμευμένο με χειρόφρενο. Μην τοποθετείτε τις χιονοκουβέρτες σε ανηφορικό μέρος και βεβαιωθείτε ότι κάνετε την τοποθέτηση σε ασφαλές μέρος όπου είστε ορατοί σε άλλους οδηγούς.

#4 Διατήρησε σε καλή κατάσταση τις χιονοκουβέρτες Isse

Μην χρησιμοποιείς τις χιονοκουβέρτες Isse σε άσφαλτο και μην υπερβαίνεις τα 40km/h. Σημαντικό ακόμη είναι να τις φροντίσεις μετά τη χρήση. Συγκεκριμένα θα πρέπει να τις πλύνεις είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία έτσι ώστε να φύγουν τα άλατα.

Σημεία Πώλησης:
Λεωφ. Κηφισού 97, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233.
12 χλμ Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση, 14452.
Περισσότερα σημεία πώλησης δείτε ΕΔΩ.