Χιονοκουβέρτες Isse: Το νούμερο ένα αξεσουάρ χειμώνα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Χιονοκουβέρτες Isse: Το νούμερο ένα αξεσουάρ χειμώνα

Τα αντιολισθητικά συστήματα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ χειμώνα για τους οδηγούς. Για περισσότερη άνεση και ασφαλείς διαδρομές σε συνθήκες χιονιού και πάγου, οι χιονοκουβέρτες Isse είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Χιονοκουβέρτες Isse: Γιατί να τις επιλέξεις;


Η ευκολία συναρμολόγησης και το ελάχιστο βάρος είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες επιλέγουν αυτό το είδος αλυσίδας χιονιού. Οι χιονοκουβέρτες Isse είναι Ισπανικής προέλευσης και κατασκευάζονται στην Ισπανία από την αρχή του νήματος μέχρι και το τελικό πακετάρισμά τους.
Το ύφασμα της χιονοκουβέρτας Isse, αποτελείται από 100% πολυπροπυλένιο και προσφέρει έτσι πρόσθετες ιδιότητες πρόσφυσης σε χιόνι και πάγο. Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα για τις χιονοκουβέρτες Isse, είναι τα εξής:

  1. Σχεδιασμός Tribotek: Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός της ύφανσης παρέχει πρόσθετη πρόσφυση το χιόνι και το πάγο, κάνοντας έτσι πιο σταθερό το κράτημα του αυτοκινήτου.
  2. Νανοτεχνολογία: Χάρη στην νανοτεχνολογία, απενεργοποιούνται κάποια μόρια, τα οποία είναι υπεύθυνα για την δημιουργία βακτηρίων στο προϊόν.
  3. Τεχνολογία Active 3D: Χάρη στην Active 3D τεχνολογία, η πρόσφυση σε χιόνι και πάγο είναι μεγαλύτερη.

Πατενταρισμένη ποιότητα προϊόντων

Η χιονοκουβέρτα Isse έχει Ευρωπαϊκή, Αμερικανική και Κινέζικη πατέντα. Πληροί τα πρότυπα TUVA, τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας της Ευρώπης και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Αναλυτικά πληροί τα standard TUV 11.11.2005. Onorm V5121, B26, LEITAT Report 219914 και έχουν πιστοποιήσεις RAR, California DOT, Colorado DOT και Whashington DOT.
Hint: Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο που αναφέρει την υποχρέωση ύπαρξης ενός αντιολισθητικού συστήματος όταν το απαιτούν οι συνθήκες ή το έχουν ανακοινώσει οι αρμόδιες αρχές, οι χιονοκουβέρτες Isse καλύπτουν πλήρως αυτή την ανάγκη έχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ευκολία στην τοποθέτηση και την αποθήκευση

Οι χιονοκουβέρτες Isse, τοποθετούνται στο αυτοκίνητο σε λίγα μόλις βήματα. Εκτός από την ευκολία τοποθέτησης όμως, καταλαμβάνουν και ελάχιστο χώρο στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Ευκολία χρήσης

Οι χιονοκουβέρτες Isse δεν προκαλούν καμία ζημιά στα ελαστικά. Δεν προκαλούν κραδασμούς ή συνεχή θόρυβο και είναι συμβατές με συστήματα ασφαλείας οχημάτων (ABS, ESP κλπ.).

Πως να επιλέξεις το σωστό μέγεθος χιονοκουβέρτας;

Το μέγεθος της χιονοκουβέρτας Isse εξαρτάται από τη διάσταση ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να επιλέξεις συνεπώς το σωστό μέγεθος χιονοκουβέρτας, θα πρέπει να μεταβείς στα ελαστικά του αυτοκινήτου σου και να εντοπίσεις τους αριθμούς που αντιστοιχούν στο πλάτος, το προφίλ και τη διάμετρο των ελαστικών.

Αφού βρεις τις διαστάσεις των ελαστικών σου, μπορείς να βρεις ποιο είναι το σωστό μέγεθος χιονοκουβέρτας για τα ελαστικά σου ΕΔΩ.

Σημεία Πώλησης:

  1. Λεωφ. Κηφισού 97, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233
  2. 12χλμ Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, Μεταμόρφωση, 14452

Περισσότερα σημεία πώλησης ανακάλυψε ΕΔΩ.